VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK


A megrendeléseket e-mailben vagy telefonon tudja hozzánk eljuttatni, illetve már WEBÁRUHÁZ is nyitva áll rendelésének megkönnyebbítésére!

A különböző napokon megrendelt magokat csak külön csomagokban tudjuk postázni. Rendelését az Ön kérésére módosítani, azt kiegészíteni a megrendelés napján, a vevőszolgálati időben van lehetőségünk. H-P: 10-16 óra között.

Fizetés:


                1; Banki átutalással a következő bankszámlára (Személyes banki befizetés esetén a bankok költséget számítanak fel, mely minden esetben a befizetőt terheli, ez kb. 350 Ft, ennek költségét végünk nem vállalja át!) :

K&H Bank
Számlatulajdonos neve : Astra Laser Kft.
Számlaszám :1040 2135 5052 6578 7165 1008
-  rendelését az összeg beérkezése után 3 munkanapon belül, ajánlott küldeményként postázzuk a megadott címre futárszolgálaton keresztül, amely általában 2 - 3 munkanapon belül érkezik meg Önhöz.
A megrendeléseket naponta lezárjuk.
Az áru értékén felül a következő költséget számítunk fel :
Csomagolás és postaköltség:
1, 3000g-ig: bruttó 1.200 Ft

                 2; Postai utánvéttel a futárnak fizetve:
                      E-mailen vagy telefonon megadva nevét, pontos címét, telefonszámát 3 munkanapon belül a Sprinter Futárszolgálaton keresztül küldjük el rendelését, amely általában 2 - 3 munkanapon belül érkezik meg Önhöz.
Az áru értékén felül a következő költséget számítunk fel:
Csomagolás és postaköltség:
1, 3000g-ig bruttó 8.850 Ft összeghatárig: bruttó 1.300 Ft
2, 3000g-ig bruttó 18.720 Ft összeghatárig: bruttó 1.450 Ft
3, 3000g-ig bruttó 48.650 Ft összeghatárig: bruttó 1.550 Ft


Szállítás:
3 munkanapon belül, esetleg előfordulhat hogy valamely magból hiány van, s így a megrendelt árucikket több csomagban tudjuk csak elküldeni, de ezt e-mailben vagy telefonon jelezzük Önnek.  A küldemény átvételekor a kézbesítő jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve a sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük ne vegye át a csomagot. Garancia : Magjaink postázás előtt ellenőrzésen esnek át, így az értékesítésre került magok csíraképességének vizsgálata minden esetben megtörténik.
Amennyiben problémája merülne fel a vásárolt termékkel kapcsolatban, úgy 8 napon belül írásban a panasz leírását, a terméket és a számlát címünkre visszaküldeni szíveskedjen. A megrendelőt reklamáció esetén a megrendelt áru visszaküldésének költsége terheli. Mivel a magok csírázása a tárolástól is függ, a magokra az átvételtôl számított 8 napon túl csere és visszavásárlási garanciát nem vállalunk. Minden reklamációt írásban kérünk. Az időjárás okozta károkra (fagy, szárazság) a garancia nem vonatkozik
KATEGÓRIÁK

Agavemag

Banánmag

Cycasmag

Pálmamag

Egyéb mag

Palánta

Ajándék

Kezdőlap     Magok     Rendelés     Kapcsolat
Agavékról   :::   Banánokról   :::   Pálmákról